DESIGNED BY OLWEBDESIGN

Kémiai biztonság               REACH és CLP

show8Feleljen meg a REACH és CLP követelményeknek! Biztonsági adatlap készítés, veszélyes készítmény, tevékenység bejelentése. Biocid, rákkeltő anyagokról szóló rendelet betartása. Kémiai kockázatbecslés.

Környezet-, egészség-, munka- és tűzvédelem

show9Segítünk a biztonságos munkahely kialakításában, a jogszabályi megfelelőségben! KIR és MEBIR auditra felkészítjük. Kockázatértékelés, megfelelő dokumentáció, oktatások. Hulladékok. Bevallások, tanulmányok elkészítése.

Telepengedélyeztetés       Hatósági ügyintézés

show3Segítünk a telepengedély megszerzésében. Kapcsolatot tartunk a hatóságokkal. Segítünk az EHS vagy kémiai biztonsággal kapcsolatos hatósági ügyeinek hatékony elintézésében. Tájékoztatjuk a hatályos jogszabályi előírásokról.

Az EHS Center a legmagasabb szintű, minőségi szolgáltatás nyújtását tűzte ki célul.
 
Az EHS Center minőségi szolgáltatását biztosítja a több évtizedes tapasztalat, amivel munkatársaink rendelkeznek és a folyamatos fejlődés iránti igényünk.  A munkavégzésben felsőfokú munkavédelmi szakemberek, tűzvédelmi,  környezetvédelmi szakemberek, mérnökök és közgazdászok működnek közre. Angolul, németül, spanyolul, portugál nyelveken kommunikálunk, igény szerint szakfordítunk.
 
Az EHS Center segítséget nyújt a munka- és tűzvédelemről, a kémiai biztonságról, környezetvédelemről és a telepengedélyezésről szóló jogszabályokban leírtak betartásához. Levesszük a terhet a partnereink válláról, amelyet a folyamatos jogszabályi megfelelés jelent - dokumentálás, hatóságokkal való kommunikáció, bejelentési kötelezettségek, oktatások és bejárások, jogszabálykövetés. Közreműködésünkkel megteremtheti az egészséget nem veszélyeztető, biztonságos munkahelyet, a környezet védelmét. 
 
Partnereink közt szerepelnek hazai gyártók, importálók, forgalmazók, szolgáltatók és felhasználók: nemzetközi és hazai autóipari cégek, termelő gyárak, háztartásvegyipari, élelmiszeripari cégek, vegyi anyag forgalmazó nagykereskedelmi vállalatok, takarmány adalékanyag forgalmazók.

Küldetésünk

Minőségi szolgáltatás

Tudásközpontúság

Folyamatos fejlődés

Ügyfélközpontúság

Munkatársaink

Tapasztalt mérnökök, felsőfokú munkavédelmi szakemberek, tűzvédelmi, környezetvédelmi szakemberek és közgazdászok angol, német, spanyol és portugál nyelvtudással.

Árajánlatkérés

Kötelezettségek nélkül kérhet egyénre szabott árajánlatot cégünktől.

 

 

ÁRAJÁNLATKÉRÉS

 

Elérhetőség

Tel.: +36-1-9517170

Mobil: +36-30-3373745
Fax: +36-1-7002963
E-mail: info@ehscenter.hu
Honlap: www.ehscenter.hu